Til hovedinnhold

Om oss

Svithun Elektro as er en lokal tele/data og elektroinstallatør som opererer i bolig-, butikk- og næringsmarkedet i Stavanger-regionen

Vi kommer når strømmen går! Vi kommer også når du skal bygge et nytt moderne smarthus, en fancy arkitektperle, rehabilitere ei enkel hytte, modernisere kjøkkenet ditt eller kun trenger en stikkontakt ekstra i loftstua. Du er viktig for oss uansett om ditt behov er stort eller lite. Vi tar utfordringen, ring oss i dag!

Svithun Elektro as har lokal forankring og link til Maskinhuset-epoken i Stavanger.

Det er ikke rent få av dagens voksne generasjon som har ligget i en Svithun barnevogn som baby. Det er også endel av befolkningen her vest som har vokst opp på en Svithun-sykkel. Svithun-sykkelen ble produsert på Kvål hos Jonas Øglænd A/S, men ble sammensatt/montert og fikk sitt eget navn i Maskinhusets lokaler i Hillevåg. Sykkelen var markedsmessig en konkurrent til DBS (Døden Bak Svingen) også denne produsert hos Jonas Øglænd AS.

Maskinhuset hadde fram til 1987 en egen elektroavdeling. Når arbeidet i elektroavdelingen etterhvert ble mindre og mindre ettersom etterspørselen etter Maskinhusets produkter dalte, ble markedet for elektrotjenester ut av huset løsningen. En startet med å tilby egne ansatte utførelse av elektroarbeid. Deretter ble markedet utvidet til byggefirma/byggmestre og til slutt var elektroavdelingen en utadrettet avdeling.

Svithun Elektro as fikk sitt nåværende navn i 1987 og ble da også eget firma. Firmaets daglige leder og elektroinstallatør var på det tidspunktet Charles Giljebrekke. Firmaet legger idag som tidligere stor vekt på fornøyde kunder og personlig oppfølging, og har sitt marked i kommunene i Stavangerregionen.

Kontakt oss