/// Smarthus

Elektrikere
Har du behov for en hyggelig elektriker, eller ønsker du et pristilbud på en spesifikk jobb?Vi er en lokal elektro- og tele/datainstallatør som opererer i bolig-, butikk- og næringsmarkedet i Stavanger-regionen.

Les mer.


Det krever ikke så mye for å kutte ned på utgiftene. Våre elektrikere kan tilby deg det meste og det beste innen forskjellige varmesystemer.

Les mer.


En el.sjekk skal avdekke farlige feil i ditt el.- anlegg, men også resultere i gode råd og vink fra en fagmann.

Les mer.

Følg Din lokale elektriker på facebook Følg Din lokale elektriker på twitter Følg Din lokale elektriker på google+ Følg Din lokale elektriker på youtube

Smarthus

Et smarthus kan oppfylle drømmen om en behagelig tilværelse uten forstyrrelser av trivielle problemer og unødvendige gjøremål i hjemmet.

Drømmer du om å våkne til nytrukket kaffe? At alle lys slukker seg, alarmen slår seg på, dører låses og temperaturen går i sparetemp. - på et tastetrykk?

At lys tenner og slukker automatisk når boligen er i bruk? Ville det ikke vært praktisk om persiennene automatisk blender av når sola skinner som mest? Eller hva med å kunne forhåndsinnstille lys og temperatur etter dagens gang, eller egen trang?

Alt dette og mer til er mulig med smarthus. Nedenfor kan du se en filmsnutt om hvordan hverdagen i et smarthus / smartbolig kan bli.

Smarthus og smartbolig er definitivt kommet for å bli!

Svithun Elektro as er en av landets ledende leverandører av Smarthus / smartbolig installasjoner til bolighus.

Vi har erfarne prosjektledere og montører som elsker å finne den rette løsningen for deg og din familie. Mulighetene er enorme, lommeboka og kona bestemmer omfanget ?

Se hvordan en dag i et smarthus kan fortone seg

Svithun Elektro as leverer den perfekte smarthus-løsning enten du bygger nytt, eller rehabiliterer.

Svithun Elektro as er også en av de første og eneste EIBA sertifiserte bedriftene i området.

Smarthus er mye omtalt i media. Stavanger Aftenblad skriver om smarthus og dets mange funksjoner og fordeler i sin nettutgave.

Les smarthus artikkelen på aftenbladet.no

Ta gjerne kontakt med Arnt Ove på telefon: 51 70 97 20 / Stig Magne på telefon: 934 35 762 for referanser og informasjon om våre smarthus løsninger.

Elektrikerfirma i Elproffen
Vi er medlem av EL-PROFFEN som er Norges største elektrikerkjede. Kjeden er landsdekkende og er i sin helhet eid av medlemmene.

Elproffen.no

Elektrikerfirma i NELFO
Svithun Elektro AS er medlem av Nelfo, foreningen for EL og IT bedriftene.

Nelfo.no

Elektrikerene er medlem i KNX
Våre elektrikere har mange års erfaring i levering av Smarthusløsning til bolighus og vi har dyktige folk til både installasjon og program- mering.

Les mer

Vi har DNV sertifisert elektriker i troppen
Overtatt en bolig eller er det en stund siden du har hatt besøk av en elektriker? Da anbefaler vi en El.Kontroll av boligen.

Les mer

Gi oss din tilbakemelding
Har du hatt besøk av våre elektrikere? Gi oss gjerne en tilbakemelding, det trenger vi.

Les mer

Gjennom vårt arbeid støtter vi Redd Barna, SOS Barnebyer, Boliviafamilien, Kirkens Nødhjelp og Frelsesarmeen
Aktuelle begrep:

Smarthus, smartbolig, xcomfort, nybygg, rehabilitering

Aktuelle linker:

www.xcomfort.no | Xcomfort presentasjon | Smarthus / Smartbolig brosjyre

Websider | DinWebpartner.no - HWD