Ring osss på 51709720 når du trenger elektriker

Design

La designet på brytere, stikkontakter, ovner, belysning etc. stå i stil med resten av huset. Vi fører nå en hel del materiell og utstyr som er laget for å «matche» interiøret i boligen forøvrig.

Muligheten finnes for å tilpasse fargene på det elektriske materielle til interiøret forøvrig. Du kan velge mellom en rekke farger og ulike tresorter eller også brytere og stikkontakter i glass og stål.

Varmeovn av herdet glass eller granitt. Ny varmeteknikk gir nye design- muligheter.

Varmeovn i glass leveres i forskjellige utførelser: sort, sort raster, grå, grått raster og gjennomsiktig/transparent.

Ovner laget i granitt er støpt av oppmalt granitt., og leveres i fargene grå, hvit og sandfarget. Granittovnen kombinerer natursteinens evne til å bevare varmen og moderne teknikks evne til å utnytte elektrisitet effektivt.

Dette er ovner som passer inn i utfordrende og spennende interiør.

Belysning i alle farger og fasonger
Designbelysning er lamper hvor de fleste elementer er tatt i betraktning. Det viktigste er at belysningen har et gjennomarbeidet utseende og moderne preg. Vi har belysninger i alle fasonger og farger, laget i de utroligste materialer av utsøkt kvalitet.

Sikringsskap
Noe av det nyeste når det gjelder designprodukter er sikringsskap i forskjellige farger og fasonger. Du kan få sikringsskap med bilderamme som dør, hvor du kan sette inn hvilket som helst bilde. Hva med et bilde av Ole Gunnar Solskjær eller kanskje ”Husets dronning”? Du får også sikringsskap med dør i børstet stål? Valget er ditt og mulighetene mange.

Det vil stadig komme nye produkter på markedet. Vi leverer det meste. Ta kontakt for ytterligere informasjon og pristilbud.


Om oss

Svithun Elektro AS er ditt lokale elektrofirma i Stavanger- og Sandnes området, vi er en solid partner med lang erfaring i bransjen.

-Vi kommer når strømmen går!

Kontakt oss for el. design

Svithun Elektro AS
Luramyrveien 9, 4313 Sandnes

Telefon: 51 70 97 20

Send oss gjerne en e-post.

Vi er tilstede der du er!

Følg gjerne med oss på sosiale medier
for siste nytt, gode tips og mer innen
el. design.

Facebook
Youtube
Design og utvikling: Henning Larsen - Kreativ webutvikler, Hebbs WebDesign
© , Svithun Elektro AS.